Θέμα : «Έναρξη εργασιών ωφελουμένων του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας με δικαιούχο φορέα το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και την Περιφέρεια Αττικής ως συμπράττων φορέας»

Σας ενημερώνουμε ότι οι δράσεις του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας θα αρχίσουν σταδιακά (ανά Περιφερειακή Ενότητα) στις ημερομηνίες 12.11.2012 , 19.11.2012 και 26.11.2012

 

Πιο αναλυτικά η Δευτέρα 12.11.2012 ορίζεται ως ημερομηνία έναρξης εργασιών για την Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα.

 

Η Δευτέρα 19.11.2012, ορίζεται ως ημερομηνία έναρξης εργασιών για τις Περιφερειακές Ενότητες Βορείου Τομέα, Δυτικού Τομέα, Δυτικής Αττικής και Ανατολικής Αττικής.

 

Η Δευτέρα 26.11.2012 ορίζεται ως ημερομηνία έναρξης εργασιών για τις Περιφερειακές Ενότητες Νοτίου Τομέα, Πειραιώς και Νήσων.

Σχετικά με τον τόπο εργασίας ορίζονται ως κέντρα συντονισμού οι έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων.

 

Κατά την διάρκεια των πρώτων ημερών εκπαίδευσης, οι ωφελούμενοι θα πρέπει να παρουσιάζονται στους χώρους εκπαίδευσης που θα οριστούν, με νέα ανακοίνωση μας, ενώ στην συνέχεια του Προγράμματος η Περιφέρεια Αττικής δύναται να τοποθετήσει τους ωφελούμενους σε οποιονδήποτε Δήμο, ο οποίος βρίσκεται μέσα στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας στην οποία έχουν προσληφθεί, με βάση 1) τις ανάγκες του Προγράμματος και 2) οι ωφελούμενοι να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο κοντά στον τόπο κατοικίας τους.

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ θα σας ενημερώσει για την ημερομηνία υπογραφής συμβάσεων, ενώ με νεώτερη ανακοίνωση μας θα σας γνωστοποιηθεί ο χώρος εκπαίδευσης στον οποίο πρέπει να παρευρεθείτε κατά την ημερομηνία έναρξης εργασιών, με βάση τα όσα αναγράφονται παραπάνω.

Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ       Περιφέρεια Αττικής