Εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γ. Πατούλη, από κοινού με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, κ. Γ. Δημόπουλο, οΑντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκος, παρευρέθη στην τελετή Αγιασμού για τη 10η σειρά Εθελοντών της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών στο Αιγάλεω, με αφορμή την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.

211005 epomeaΟ κ. Α. Λεωτσάκος δήλωσε: «Είναι σπουδαίο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να έχει αναπτυχθεί η εθελοντική δράση της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., καλλιεργώντας το πνεύμα εθελοντισμού και προσφοράς με την εκπαίδευση νέων εθελοντών, που τόσο έχει ανάγκη η κοινωνία μας.».

Η συμβολή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και όλων των εθελοντικών οργανώσεων στην αντιμετώπιση έκτακτων φαινομένων και στην καθημερινή λειτουργία των πόλεων είναι καθοριστική για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος, όπως και για την καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών. Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τον εθελοντισμό και επιδιώκει την ευαισθητοποίηση των ατόμων για αλληλεγγύη, αποδεικνύοντας το δείκτη πολιτισμού της κοινωνίας μας.