Γ. Πατούλης: «Με σχέδιο και συντονισμένες ενέργειες, η Αττική θα γίνει παράδειγμα προς μίμηση σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων»

20200805 paiania 1Στον δήμο Παιανίας βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, παραδίδοντας στον Δήμαρχο Ισίδωρο Μάδη σύγχρονο εξοπλισμό για την εφαρμογή του προγράμματος ανακύκλωσης στους Δήμους της Αττικής, Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα απορριμματοφόρο συλλογής βιοαποβλήτων και 60 καφέ κάδους.

Ο Περιφερειάρχης παρέδωσε στον Δήμαρχο Ισ. Μάδη τον νέο εξοπλισμό, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Πρόεδρο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Β. Κόκκαλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικού Τομέα Θ. Αυγερινό.

Στην παραλαβή του εξοπλισμού παραβρέθηκαν η Γεν. Γρ. του Δήμου Φ. Τολούδη και οι αντιδήμαρχοι Θ. Σταύρος, Ζ. Αγγελοπούλου, Γ. Δάβαρης

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Υλοποιούμε με ιδιαίτερη φροντίδα και συνέπεια το πρόγραμμά μας για τον εκσυγχρονισμό της Αττικής με σεβασμό στο περιβάλλον 20200805 paiania 2και στον πολίτη. Παραδίδουμε σε όλους τους δήμους υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τον θέτουμε στη διάθεση της τοπικής κοινωνίας, ώστε όλοι μαζί να επιτύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να μετατρέψουμε την Αττική μας σε παράδειγμα προς μίμηση. Η ανακύκλωση θα πρωταγωνιστήσει στις ζωές μας για το καλό όλων μας και κυρίως των παιδιών μας. Και αυτό θα γίνει με συνέπεια, σχέδιο και συντονισμένες ενέργειες».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ισ. Μάδης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Θα ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος και μελλοντικά θα επιτύχουμε τον στόχο μας και με την αρωγή και τη βοήθεια του Περιφερειάρχη θα είμαστε πρωταγωνιστές. Εύχομαι και μελλοντικά μέσα από αντίστοιχες δράσεις να πάμε την Περιφέρεια και τον δήμο ακόμη πιο ψηλά».

20200805 paiania 3

20200805 paiania 4