Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΛΕΙ

Tους οικονομικούς φορείς, που επιθυμούν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο αντικείμενο της Πρόσκλησης, να υποβάλουν έγγραφη σφραγισμένη οικονομική προσφορά για την προμήθεια φορητών χαρτογραφικών GPS, φορτιστών μπαταριών και επαναφορτιζόμενων μπαταριών τους για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π. Ε. Νήσων της Περιφέρειας Αττικής,  συνολικού προϋπολογισμού 700,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης κατά το άρθρο 118 του Ν. 4412/2016.

Κριτήριο ανάθεσης θα είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής σε ευρώ (€), χωρίς ΦΠΑ, για την προμήθεια των ειδών, υπό την προϋπόθεση ότι αυτή δεν ξεπερνά την ανώτατη προϋπολογιζόμενη δαπάνη και καλύπτονται οι όροι της Πρόσκλησης.

Ανάδοχος θα επιλεγεί αυτός που θα προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή για το σύνολο των ειδών.

Οι προσφορές μπορούν να κατατίθενται ή να αποστέλλονται με οποιονδήποτε τρόπο στην Υπηρεσία μας (Διεύθυνση Οικονομικών Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, Τμήμα Προμηθειών, Αιγάλεω 5 & Κάστορος , Τ. Κ. 18545, Πειραιάς, 5ος όροφος) και θα παραλαμβάνονται με απόδειξη, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέλθουν στην παραπάνω Δ/νση μέχρι την 24-07-2020 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 14:00.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ PDF 342,56 KB18/08/21 11:02:21