Η Περιφέρεια Αττικής καλεί τους οικονομικούς φορείς, που επιθυμούν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο αντικείμενο της Πρόσκλησης, να υποβάλουν έγγραφη σφραγισμένη οικονομική προσφορά για την επιλογή αναδόχου για την προμήθεια φυτοπαθολογικού υλικού για το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Προγράμματος Συγκριτικών Πειραματικών Εργασιών Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2019, όπως περιγράφονται αναλυτικά τα είδη, οι ποσότητες και οι τεχνικές προδιαγραφές στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ – ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ της Πρόσκλησης, συνολικού προϋπολογισμού 19.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης κατά το άρθρο 118 του Ν. 4412/2016.

Η πρόσκληση χωρίζεται σε τρία (3) τμήματα:

  • ΤΜΗΜΑ 1: Χρωματογραφικές στήλες – υλικά χρωματογραφίας, Συνολικού Προϋπολογισμού 10.583,00€ με Φ.Π.Α.
  • ΤΜΗΜΑ 2: Δαλύτες και υλικά για Διαλύματα, Συνολικού Προϋπολογισμού 3.953,00€ με Φ.Π.Α.
  • ΤΜΗΜΑ 3: Ειδικά Άλατα κατάλληλα για αναλύσεις, Συνολικού Προϋπολογισμού 4.464,00€ με Φ.Π.Α.

Κριτήριο ανάθεσης θα είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής σε ευρώ (€), χωρίς ΦΠΑ, για το σύνολο των προς  προμήθεια υλικών  του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Α΄ ανά Τμήμα, υπό την προϋπόθεση ότι αυτή δεν ξεπερνά την ανώτατη προϋπολογιζόμενη κάθε φορά  δαπάνη ανά Τμήμα και καλύπτονται οι όροι και οι τεχνικές προδιαγραφές της παρούσας Πρόσκλησης.

Είναι δυνατή η υποβολή προσφοράς για ένα Τμήμα, δύο Τμήματα ή και για τα τρία Τμήματα.

Προσφορά, που δε θα πληροί τις προδιαγραφές των προς προμήθεια υλικών ανά Τμήμα , όπως αυτές περιγράφονται  στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ της παρούσας Πρόσκλησης, απορρίπτεται ως απαράδεκτη.

Προσφορά που δεν αφορά στο σύνολο των προς προμήθεια υλικών ανά Τμήμα απορρίπτεται ως απαράδεκτη.

Οι προσφορές μπορούν να κατατίθενται ή να αποστέλλονται με οποιονδήποτε τρόπο στην Υπηρεσία μας (Διεύθυνση Οικονομικών Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, Τμήμα Προμηθειών, Αιγάλεω 5 & Κάστορος , Τ. Κ. 18545, Πειραιάς, 5ος όροφος) και θα παραλαμβάνονται με απόδειξη, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέλθουν στην παραπάνω Δ/νση μέχρι την 16-7-2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. 

Προσφορές που υποβάλλονται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα δηλαδή  εκπρόθεσμα, επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγισθούν ή να αξιολογηθούν αντιστοίχως.

Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους διαγωνιζόμενους επί εκατόν είκοσι (120) ημέρες από την επομένη της ημερομηνίας αποσφράγισής τους.

Η αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών θα γίνει στο Γραφείο όπου στεγάζεται το Τμήμα Προμηθειών τηςΔιεύθυνσης Οικονομικών Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, επί των οδών Αιγάλεω 5  & Κάστορος  στον Πειραιά (5ος όροφος), την 17-7- 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 πμ.

Ακολουθούν τα σχετικά αρχεία.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ PDF 393,75 KB18/08/21 10:52:35
ΕΝΤΥΠΑ DOC 111,00 KB18/08/21 10:52:35