Ενημερώνουμε ότι :

1. Βάσει της ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για το υποέργο «Αρχαιολογικές έρευνες» του ενταγμένου στο Ε.Π. «Αττική 2014-2020» έργου με τίτλο «Νηπιαγωγείο Ανατολής Νέας Μάκρης Δήμου Μαραθώνα – Οικοδομικές Εργασίες και Η/Μ Εγκαταστάσεις» ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙEITAI ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ, προκηρύσσονται στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στη Νέα Μάκρη του Δήμου Μαραθώνα :

Μία (1) θέση ΠΕ Αρχαιολόγου

Δύο (2) θέσεις ΥΕ Εξειδικευμένοι Εργάτες (σε αρχαιολογικά έργα)

Η πρόσληψη αφορά χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για δύο (2) μήνες, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης της σύμβασης, έως την ολοκλήρωση του υποέργου, εφόσον αυτό συνεχισθεί, υφίσταται η σχετική χρηματοδότηση και οι ανάγκες του το επιβάλλουν.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ήτοι από 23.06.2020 έως 02.07.2020.

Αναλυτικά η προκήρυξη στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται στη θέση :

Αρχική Ενημέρωση Θέσεις Εργασίας Θέσεις Άλλων Φορέων

https://www.patt.gov.gr/2020/06/22/prokiryksi-proslipsis-idox-epistimonikoy-prosopikoy-kai-loipon-eidikotiton-gia-to-ypoergo-arxaiologikes-erevnes-tou-ergou-nipiagogeio-anatolis-neas-makris-dimou-marathona-oikodomikes-ergasies-kai-i-m/

2. Βάσει της ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ (Αριθμός 3Κ/2020) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα επτά (187) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) – Ν.Π.Ι.Δ.

Στην Ανατολική Αττική προκηρύσσεται :

Μία (1) θέση ΠΕ4 ΙΧΘΥΟΛΟΓΩΝ στον Φορέα/Οργανισμό ΥΠ.Α.Α.Τ. – ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ, ΛΑΘΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει στις 01.07.2020 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 17.07.2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Αναλυτικά η προκήρυξη στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται στη θέση :

Αρχική Ενημέρωση Θέσεις Εργασίας Θέσεις Άλλων Φορέων

https://www.patt.gov.gr/2020/06/22/gnostopoiisi-ekdosis-prokiryksis-3k-2020-tou-asep-fek-16-16-6-2020-t-asep/