Η Αντιπεριφερειάρχης του Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη παραβρέθηκε την Πέμπτη το βράδυ στην τελετή έναρξης του 2ου Διεθνούς Μαθητικού Συνεδρίου Μοντέλου Προσομοίωσης του ΟΗΕ, που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα «Παλλάς Αθηνά» του Ιδρύματος Λάτση.

Παρουσία της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου αλλά και πεντακοσίων (500) μαθητών από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη συνοδεία των καθηγητών τους, δόθηκε η εκκίνηση για το εκπαιδευτικό συνέδριο-προσομοίωση των οργάνων και των εργασιών του Ο.Η.Ε, το οποίο θα έχει τετραήμερη διάρκεια (6-9 Φεβρουαρίου 2020).

2020 02 07 ΦΩΤΟ ΠΕΒΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ3

Η κα Κεφαλογιάννη συνεχάρη το 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς και τη Διευθύντριά του, Δωροπούλου Σαραντούλα για την υλοποίηση του συνεδρίου που φέτος για πρώτη φορά φιλοξενεί μαθητές ξένων χωρών. «Μια πρωτοβουλία που δείχνει το δρόμο και στέλνει το μήνυμα ότι η δημόσια παιδεία μπορεί και θέλει, διαθέτει ικανούς εκπαιδευτικούς και πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, αναλαμβάνοντας δράσεις και εκδηλώσεις διεθνούς επιμορφωτικού χαρακτήρα. Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης και η Περιφέρεια Αττικής βρίσκονται κοντά στους νέους και ενθαρρύνουν τέτοιες εξαιρετικές πρωτοβουλίες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα. 

2020 02 07 ΦΩΤΟ ΠΕΒΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ1

 2020 02 07 ΦΩΤΟ ΠΕΒΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ2