191001 dt kdk1Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής, κ. Νίκος Πέππας επισκέφτηκε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να ενημερωθεί για τις επιχειρησιακές και άλλες δραστηριότητες του Κέντρου.

Ο κ. Πέππας αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου και συνομίλησε με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας αυτής της τόσο κρίσιμης Μονάδας και για το μεγάλο εύρος των επιχειρησιακών και ερευνητικών δυνατοτήτων της.

191001 dt kdk2Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας και απευθυνόμενος προς τα υπηρεσιακά στελέχη μεταξύ άλλων δήλωσε: «Το έργο που επιτελεί το Κέντρο είναι υψίστης σημασίας για την ασφάλεια των συμπολιτών μας. Γνώριζα τις επιχειρησιακές αρμοδιότητες του Κέντρου, ωστόσο πρέπει να τονίσω πως συναντώ εδώ σήμερα, ένα πρότυπο εργαστήριο παραγωγής τεχνολογίας και λύσεων, που όχι μόνο καταγράφονται αλλά και υλοποιούνται ταχύτατα κάθε μέρα. Όλο το επιστημονικό προσωπικό του ΚΔΚ, τεχνικοί και συγκοινωνιολόγοι εξελίσσεστε καθημερινά, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο σας την ασφάλεια όλων των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής. Για τη νέα Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και τον Γιώργο Πατούλη, η Ασφάλεια και ειδικά η Οδική Ασφάλεια βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα μας και η επίσκεψή μου είναι η αρχή μιας στενής συνεργασίας που θα έχουμε με σκοπό την αναβάθμιση περαιτέρω των επιχειρησιακών σας δυνατοτήτων και φυσικά τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του οδικού δικτύου στην Αττική μας».