«Η Αττική, ένας ξεχωριστός short break προορισμός για όλες τις εποχές»

Η Περιφέρεια Αττικής, πιστή και φέτος στο ραντεβού της με τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, ετοιμάζεται να υποδεχθεί το διεθνές κοινό της στην καρδιά της Ευρώπης, στο Βερολίνο, από τις 9 έως τις 13 Μαρτίου στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ 2016.

Η Περιφέρεια Αττικής θα φιλοξενηθεί και φέτος στο περίπτερο του ΕΟΤ στο stand 101 στohall 2.2. όπου κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις, προβάλλοντας με ιδιαίτερο τρόπο τους δέκα σημαντικότερους λόγους που κάνουν τον επισκέπτη να επιλέξει την Αττική για τις διακοπές του, δίνοντας ένα topten προτάσεων.

Μέσω των αναλυτικών παρουσιάσεων που θα πραγματοποιηθούν, προσεγγίζουμε τον προορισμό Αττική δίνοντας έμφαση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των νησιών του Αργοσαρωνικού, στις απεριόριστες δυνατότητες της θαλάσσιας περιπέτειας καθώς και στις πολλαπλές άλλες εμπειρίες που προσφέρει η Αττική, όπως: οι πολιτιστικές διαδρομές από το αρχαίο στο βυζαντινό αλλά και σύγχρονο περιβάλλον, οι πολυδιάστατες γαστρονομικές εμπειρίες, η μοναδική εμπειρία συμμετοχής στον αυθεντικό Μαραθώνιο, ο τουρισμός συνεδρίων, ευζωίας, κ.α..

Φιλοδοξία μας είναι να εδραιωθεί  η Περιφέρεια Αττικής ως ένας σημαντικός shortbreakπροορισμός, με στόχο όχι μόνο την αύξηση της επισκεψιμότητας, τις διανυκτερεύσεις ανά επισκέπτη, αλλά και της ικανοποίησης των επισκεπτών της, προτείνοντας πληθώρα ιδιαίτερων και λιγότερο γνωστών εμπειριών στους επισκέπτες της καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Οι τουριστικές εμπειρίες που προσφέρει η Περιφέρεια Αττικής έχουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις προοπτικές ώστε στο εξής να την κατατάσσουν ανάμεσα στους ανταγωνιστικότερους ευρωπαϊκούς και διεθνείς προορισμούς.