Περιφέρεια Αττικής - Διενέργεια κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπών παραλαβής ΠΕ Πειραιά

wrapper

Γνωστοποιούμε ότι την Δευτέρα 18-02-2013, ώρα 09:00 π.μ. στη Δ/νση Οικονομικών της Π.Ε. Πειραιά της Περιφέρειας Αττικής (Ακτή Ποσειδώνος 14-16, Πειραιάς, 1ος όροφος) θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση μεταξύ των υπηρετούντων υπαλλήλων στις υπηρεσίες της Π.Ε. Πειραιά, για την συγκρότηση των κάτωθι τριμελών επιτροπών παραλαβής για χρονικό διάστημα ενός έτους.

Α) Επιτροπή Παραλαβής υλικών, εργασιών και παροχής υπηρεσιών που πραγματοποιούνται από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά της Περιφέρειας Αττικής, την Δ/νση Τεχνικών 'Εργων και την Δ/νση Οικονομικών της Π.Ε. Πειραιά της Περιφέρειας Αττικής οι οποίες στεγάζονται στο κτίριο επί της Ακτής Ποσειδώνος 14-16 στον Πειραιά.

Β) Επιτροπή Παραλαβής υλικών, εργασιών και παροχής υπηρεσιών που πραγματοποιούνται από τη Δ/νση Ανάπτυξης της Π.Ε. Πειραιά, το Τμήμα Ελέγχου Μετρήσεων & Υδροοικονομίας Περιβάλλοντος Π.Ε. Πειραιά & Νήσων, και το Τμήμα Αθλητισμού & Πολιτισμού Π.Ε. Πειραιά & Νήσων οι οποίες στεγάζονται στο κτίριο επί της Λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη 12, στον Πειραιά.

Γ) Επιτροπή Παραλαβής υλικών, εργασιών και παροχής υπηρεσιών που πραγματοποιούνται από τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Πειραιά της Περιφέρειας Αττικής η οποία στεγάζεται στο κτίριο επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 19, στον Πειραιά.

Δ) Επιτροπή Παραλαβής υλικών, εργασιών και παροχής υπηρεσιών που πραγματοποιούνται από την Δ/νση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής Π.Ε. Πειραιά, την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πειραιά, του Τμήματος Αλιείας Π.Ε. Πειραιά της Περιφέρειας Αττικής οι οποίες στεγάζονται στο κτίριο επί των οδών Ψαρρών & Μάρκου Μπότσαρη 7, στη Δραπετσώνα.

Ε) Επιτροπή Παραλαβής υλικών, εργασιών και παροχής υπηρεσιών που πραγματοποιούνται από τα : το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας το Τμήμα Τοπογραφίας, Εποικισμού & Αναδασμού Π.Ε. Πειραιά & Νήσων και το γραφείο Νομικής Υπηρεσίας Π.Ε. Πειραιά & Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, τα οποία στεγάζονται στο κτίριο επί της οδού Δημοσθένους 1-3 στον Πειραιά & το Τμήμα Πληροφορικής Π.Ε. Πειραιά & Νήσων, το οποίο στεγάζεται στο κτίριο επί των οδών Εθνικής Αντιστάσεως 2 & Τσαμαδού.

ΣΤ) Επιτροπή Παραλαβής υλικών, εργασιών και παροχής υπηρεσιών που πραγματοποιούνται από τη Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Πειραιά & Νήσων, η οποία στεγάζεται στο κτίριο επί των οδών Ερμουπόλεως 38 & Πηλίου, στα Καμίνια Πειραιά

Ζ) Τεχνική Επιτροπή Παραλαβής Παρακολούθησης του 'Εργου Καταπολέμησης Κουνουπιών έτους 2013 στην Π.Ε. Πειραιά.

Ακολουθεί το έγγραφο της Υπηρεσίας.

Attachments:
ΑρχείοΜέγεθος αρχείουΤελευταία Επεξεργασία
Download this file (01_02_2013_paralavis_PE_Peiraia.pdf)Διενέργεια κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπών παραλαβής ΠΕ Πειραιά 216 kB2013-02-13 14:05
A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.