Περιφέρεια Αττικής - Διενέργεια Κλήρωσης Γνωμοδοτικών Επιτροπών

wrapper

Γνωστοποιούμε ότι την Τετάρτη 16-01-2013, ώρα 10.00 π.μ. στο γραφείο του Τμήματος Προμηθειών της Διεύθυνσης Οικονομικών γραφείο 310 Λ. Συγγρού 80-88 θα διενεργηθεί κλήρωση για συγκρότηση των ακόλουθων γνωμοδοτικών επιτροπών οι οποίες θα έχουν διάρκεια ενός έτους:

Α) Πενταμελής Γνωμοδοτική Επιτροπή αξιολόγησης των αποτελεσμάτων των διαγωνισμών και των διαδικασιών διαπραγμάτευσης των Διευθύνσεων Οικονομικών των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεντρικού, Βόρειου, Νότιου, Δυτικού Τομέα και της Διεύθυνσης Οικονομικών Περιφέρειας Αττικής.

Β) Τριμελής Γνωμοδοτική Επιτροπή αξιολόγησης ενστάσεων του άρθρου 15 του Π.Δ. 118/07 και προσφυγών Ν. 3886/10 των Διευθύνσεων Οικονομικών των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεντρικού, Βόρειου, Νότιου, Δυτικού Τομέα και της Διεύθυνσης Οικονομικών Περιφέρειας Αττικής.

Γ) Τριμελής Επιτροπή αξιολόγησης αποτελεσμάτων πρόχειρων διαγωνισμών και των διαδικασιών διαπραγμάτευσης των Διευθύνσεων Οικονομικών των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεντρικού, Βόρειου, Νότιου, Δυτικού Τομέα και της Διεύθυνσης Οικονομικών Περιφέρειας Αττικής.

Ακολουθεί το έγγραφο της Υπηρεσίας.

Attachments:
ΑρχείοΜέγεθος αρχείουΤελευταία Επεξεργασία
Download this file (11_01_13_klirosi_gnomodotiki_2013.pdf)Διενέργεια Κλήρωσης Γνωμοδοτικών Επιτροπών 143 kB2013-01-11 13:41
A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.