Περιφέρεια Αττικής - Διακοπή εξετάσεων υποψηφίων οδηγών για την περιοχή ευθύνης της Περιφέρειας Αττικής

wrapper

Από τη Γενική Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής ανακοινώνεται ότι, προκειμένου να διασφαλιστεί η εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων πολιτών μετά και την πολυήμερη αναστολή των πρακτικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών λόγω της αποχής των υπαλλήλων - εξεταστών, καθορίζεται το νέο χρονικό διάστημα διακοπής πρακτικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών για την περιοχή ευθύνης όλων των υπηρεσιών Μεταφορών & Επικοινωνιών ως εξής:

  1. Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 τελευταία μέρα πρωτοβάθμιων πρακτικών εξετάσεων
  2. Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011 τελευταία μέρα δευτεροβάθμιων πρακτικών εξετάσεων
  3. Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2011 πρώτη μέρα πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων πρακτικών εξετάσεων

Επίσης, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των εμπλεκομένων και την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των εξετάσεων καθορίζεται και το ανώτατο όριο εξεταστικών επιτροπών ανά υπηρεσία Μεταφορών & Επικοινωνιών.

Τέλος, οι θεωρητικές εξετάσεις διεξάγονται για το ως άνω χρονικό διάστημα με ευθύνη και κατά την κρίση των Προϊσταμένων των Διευθύνσεων Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής, με γνώμονα αφενός την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων και αφετέρου τις υπηρεσιακές δυνατότητες κάθε υπηρεσίας.

Ακολουθεί το σχετικό αρχείο της ανακοίνωσης (Αρ.πρωτ. Γ.Δ.Μ.Ε.-2476/08-12-2011) καθώς και το αρχείο της τροποποίησης αυτής (Αρ.πρωτ. Γ.Δ.Μ.Ε.-2541/16/12/2011).

A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.