Περιφέρεια Αττικής - Εγκαίνια του Ειδικού σχολείου Παλουκίων Σαλαμίνας

wrapper

Την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου, εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος στα εγκαίνια του Ειδικού σχολείου Παλουκίων Σαλαμίνας που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων συνεχάρη όλους τους συντελεστές που μετά από τριετή συντονισμένης προσπάθειας και προσωπικής εργασίας κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανακαίνιση του κτηρίου και την απόδοσή του στα παιδιά της Σαλαμίνας που το είχαν ανάγκη. Το αποτέλεσμα δείχνει την αγάπη και το ενδιαφέρον του Δήμου και της Δημάρχου, του εντεταλμένου Γιάννη Λένη, αλλά και του Διευθυντή και του προσωπικού του σχολείου, τόσο του Δήμου, όσο και του σχολείου. Στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά και τους γονείς  με αγάπη και φροντίδα. Δήλωσε δε, ότι η Περιφέρεια είναι αρωγός σε τέτοιου είδους προσπάθειες που αποσκοπούν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, αλλά εκπαίδευσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

 


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων

Τηλέφωνο: 213 2073723, 213 2073724
Fax: 213 2073749
e-mail: ant.nison@patt.gov.gr

Πριν εκτυπώσετε αυτό το άρθρο, σκεφθείτε το περιβάλλον!

id.nison@patt.gov.gr

A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.