Περιφέρεια Αττικής - Διενέργεια κλήρωσης για τη συγκρότηση Γνωμοδοτικών Επιτροπών Διενέργειας/Αξιολόγησης Διαδικασιών Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων και Αξιολόγησης Ενστάσεων και Προσφυγών της Διεύθυνσης Οικονομικών Π. Ε. Νήσων

wrapper

Γνωστοποιούμε ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-02-2018, ώρα 14:00, στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Νήσων της Περιφέρειας Αττικής (Ακτή Ποσειδώνος 14-16, Πειραιάς, 4ος όροφος) θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση μεταξύ των υπαλλήλων των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων και κοινών υπηρεσιών των Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιώς & Νήσων που αναφέρονται στον πίνακα κοινοποιήσεων (αριθμ. 1-15) της Γνωστοποίησης, με σκοπό τη συγκρότηση Γνωμοδοτικών Επιτροπών Διενέργειας/Αξιολόγησης Διαδικασιών Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων και Αξιολόγησης Ενστάσεων και Προσφυγών της Διεύθυνσης Οικονομικών Π. Ε. Νήσων της Περιφέρειας Αττικής για χρονικό διάστημα ενός έτους, με δυνατότητα παράτασής τους μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων, των οποίων θα έχει επιληφθεί η κάθε Επιτροπή.

Επισυνάπτεται το έγγραφο της Γνωστοποίησης.

Attachments:
ΑρχείοΜέγεθος αρχείουΤελευταία Επεξεργασία
Download this file (180220_klirosi_nison.pdf)ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ168 kB2018-02-20 14:57
A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.