Περιφέρεια Αττικής - Δημόσια κλήρωση μεταξύ των υπαλλήλων για την συγκρότηση Τεχνικής Επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής των εργασιών καταπολέμησης των κουνουπιών

wrapper

Γνωστοποιούμεότι την Παρασκευή 16-2-2018, ώρα 13:00 μ.μ. στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων (Ακτή Ποσειδώνος 14-16, Πειραιάς, 4ος όροφος) θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση μεταξύ των υπαλλήλων κατηγορίας ΤΕ και κλάδου Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας που υπηρετούν στη Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής Π.Ε. Πειραιώς & Νήσων και των υπαλλήλων κατηγορίας ΠΕ και κλάδου Γεωτεχνικών που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Νήσων για την συγκρότηση Τεχνικής Επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής των εργασιών καταπολέμησης των κουνουπιών σε περιοχές της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων της Περιφέρειας Αττικής για την τριετία 2018-2020.

Ακολουθεί το έγγραφο της Γνωστοποίησης.

 

Attachments:
ΑρχείοΜέγεθος αρχείουΤελευταία Επεξεργασία
Download this file (180213_gnostopoiisi.pdf)ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ182 kB2018-02-13 14:07
A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.