Περιφέρεια Αττικής - Παντροιζηνιακοί αγώνες ανωμάλου δρόμου και Ποδηλατοδρομία «Bike Challenge» στον Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων

wrapper

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή διεξήχθησαν οι Παντροιζηνιακοί αγώνες ανωμάλου δρόμου και Ποδηλατοδρομίας που διοργάνωσε ο Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου.

Οι αγώνες ξεκίνησαν από το ανοιχτό αμφιθέατρο του Γαλατά, διήλθαν μέσα από τις υπέροχες διαδρομές της ιστορικής Τροιζηνίας καταλήγοντας στο ιστορικό χωριό της Τροιζήνας. Στους αγώνες δρόμου συμμετείχαν 450 αθλήτριες και αθλητές ενώ στην ποδηλατοδρομία 250, από όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Χατζηπέρος μετέφερε τον χαιρετισμό της Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένας Δούρου, συνεχάρη τον Δήμαρχο κ. Κώστα Καραγιάννη, τους Αντιδημάρχους, τους εθελοντές και όλους τους συντελεστές για την άρτια διοργάνωση. Ευχαρίστησε τις αθλήτριες και τους αθλητές για την συμμετοχή τους και έκανε την απονομή των επάθλων. Ευχήθηκε δε υγεία σε όλους και μεγαλύτερη συμμετοχή στους Παντροιζηνιακούς αγώνες τα επόμενα χρόνια ώστε να γίνουν θεσμός για την ανάδειξη του αθλητισμού, του υπέροχου κάλλους αλλά και της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής.

 


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων

Τηλέφωνο: 213 2073723, 213 2073724
Fax: 213 2073749
e-mail: ant.nison@patt.gov.gr

Πριν εκτυπώσετε αυτό το άρθρο, σκεφθείτε το περιβάλλον!

id.nison@patt.gov.gr

A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.