Περιφέρεια Αττικής - Κλήρωση για συγκρότηση επιτροπών της Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών για το έτος 2017

wrapper

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ

ότι την 13-03-2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 στη Διεύθυνση Οικονομικών της ΠΕ Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής (Λ.Καλαμακίου 46 & Ταξιαρχών - Άλιμος - 4ος όροφος) θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση μεταξύ των υπηρετούντων υπαλλήλων στις υπηρεσίες της ΠΕ Νοτίου Τομέα Αθηνών, για την συγκρότηση των κάτωθι επιτροπών για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους και με δυνατότητα παράτασης τους, μέχρι την ολοκλήρωση των διαγωνισμών που θα έχουν ήδη επιληφθεί:

α) 5μελούς Γνωμοδοτικής Eπιτροπής αξιολόγησης των αποτελεσμάτων των ανοικτών διαγωνισμών και των διαδικασιών διαπραγμάτευσης που διενεργεί η Διεύθυνση Οικονομικών ΠΕ Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.

β) 3μελούς Γνωμοδοτικής Επιτροπής αξιολόγησης των αποτελεσμάτων των συνοπτικών διαγωνισμών και των διαδικασιών διαπραγμάτευσης που διενεργεί η  Διεύθυνση Οικονομικών ΠΕ Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.

γ) 3μελούς Γνωμοδοτικής επιτροπής αξιολόγησης των ενστάσεων επί των διαγωνισμών του άρθρου 221 του Ν.4412/08-08-2016 και των προσφυγών του Ν.3886/2010 που διενεργεί η Διεύθυνση Οικονομικών ΠΕ Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.

δ) 3μελούς Επιτροπής παραλαβής υλικών, εργασιών και παροχής υπηρεσιών των Δ/νσεων της ΠΕ Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής καθώς και του Κέντρου  Διαχείρισης, Αποθήκευσης και Εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των Σημείων  Διανομής Προσφύγων με έδρα στην περιφερειακή ενότητα Νότιου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.

Ακολουθεί το σχετικό αρχείο.

Attachments:
ΑρχείοΜέγεθος αρχείουΤελευταία Επεξεργασία
Download this file (170307_klirosi_epitropes_NT.pdf)ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ116 kB2017-03-07 14:55
A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.