Περιφέρεια Αττικής - Εγκαίνια των νέων γραφείων του Δημόσιου ΙΕΚ Σαλαμίνας

wrapper

Την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου, εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Δημόσιου ΙΕΚ Σαλαμίνας που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 31 Ιανουαρίου.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων συνεχάρη όλους τους συντελεστές και τον Δήμο για το άριστο αποτέλεσμα. Δήλωσε δε ότι η Παιδεία είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της Δημοκρατίας και της Ανάπτυξης. Η αποστολή και το έργο του Δημόσιου ΙΕΚ Σαλαμίνας είναι πολύ σημαντικό γιατί δίνει τα φώτα και τα φόντα εκπαιδεύοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών, εντάσσοντας τους στην παραγωγική διαδικασία. Οι διέξοδοι τις οποίες δίνει είναι ιδιαίτερα σημαντικές τους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Δ/ντή και τους εκπαιδευτές για το τόσο επιτυχημένο έργο τους το οποίο επιτελούν με Αγάπη και επιστημοσύνη. Τέλος, ο κ. Χατζηπέρος τόνισε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα είναι δίπλα τους σε κάθε δημιουργική προσπάθεια.

 


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων

Τηλέφωνο: 213 2073723, 213 2073724
Fax: 213 2073749
e-mail: ant.nison@patt.gov.gr

Πριν εκτυπώσετε αυτό το άρθρο, σκεφθείτε το περιβάλλον!

id.nison@patt.gov.gr

A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.