wrapper

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

για συμμετοχή επιχειρήσεων σε περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής
στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2017/ Κολωνία-Γερμανία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δίνεται παράταση μέχρι την 15η Φεβρουαρίου 2017, για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις της Αττικής.

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ANUGA 2017» που θα πραγματοποιηθεί από 7 – 11 Οκτωβρίου 2017 στον εκθεσιακό χώρο KOELNMESSE στην Κολωνία της Γερμανίας. Η πρόσκληση απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

Σκοπός της Περιφέρειας Αττικής, με την παρουσία της στην διοργάνωση «ANUGA 2017» είναι να προβάλλει και να προωθήσει τον αγροτοδιατροφικό τομέα της και παράλληλα να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών με αγοραστές του εξωτερικού. Ως εκ τούτου η Περιφέρεια θα επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 50% για την ενοικίαση ομαδικού περιπτέρου (το υπόλοιπο 50% θα το επιβαρυνθούν οι εκθέτες).

Η Διεθνής Έκθεση «ANUGA» η οποία διεξάγεται κάθε δύο χρόνια στην Κολωνία της Γερμανίας είναι η σημαντικότερη έκθεση του κλάδου τροφίμων και ποτών παγκοσμίως. Προσελκύει μεγάλο αριθμό εμπόρων λιανικής και χονδρικής, εισαγωγέων και παραγωγών από όλο τον κόσμο. Τα στατιστικά στοιχεία της προηγούμενης διοργάνωσης (7.063 εκθέτες από 108 χώρες, περίπου 160.000 εμπορικοί επισκέπτες, εκθεσιακός χώρος 284.000 τ.μ.) αποδεικνύουν το μεγάλο κύρος και την αναγνωρισιμότητα της.

Η επιλογή των υποψήφιων εκθετών θα γίνει με βάση τα παρακάτω κριτήρια:

1) τα προϊόντα όπως αγροτικά προϊόντα, κατεψυγμένα κρέατα- ιχθυρά, γαλακτοκομικά, φρέσκα τρόφιμα, ψωμί & αρτοσκευάσματα, βιολογικά τρόφιμα, αφεψήματα, κρέας & κρεατοσκευάσματα, gourmet, delicatessen κ.α. να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Αττικής

2) να δοθεί προτεραιότητα σε συνεταιρισμούς, συλλόγους, ομάδες παραγωγών

3) να εκπροσωπηθούν όσο το δυνατό περισσότερες Περιφερειακές ενότητες

4) να προηγηθούν οι εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειας σε διεθνείς εκθέσεις

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις της Αττικής με εξαγωγικό προσανατολισμό καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την 5η Φεβρουαρίου 2017 με αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax της υπηρεσίας 2132065020 (Δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις και χωρίς τη σφραγίδα της επιχείρησης).

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από:

  1. παραστατικά που αποδεικνύουν ότι η επιχείρηση είτε παράγει είτε τυποποιεί -μεταποιεί  το προϊόν της εντός της Αττικής (π.χ άδεια λειτουργίας σε ισχύ, τιμολόγια ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο συνάγεται ότι η παραγωγή ή η μεταποίηση ή τυποποίηση γίνεται στην Αττική)
  2. την συνημμένη υπεύθυνη δήλωση, υπογεγραμμένη από τον υπεύθυνο και σφραγισμένη με την σφραγίδα της επιχείρησης

Για περισσότερες πληροφορίες:

Περιφέρεια Αττικής
Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής
Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής και Προβολής της

κ. Σταυρουλάκη Βασιλική τηλ:2132065770
κ. Αντωνόπουλος Αθανάσιος τηλ: 2132065771
κ. Μπιτακλή Ελένη τηλ: 2132065772

Attachments:
ΑρχείοΜέγεθος αρχείουΤελευταία Επεξεργασία
Download this file (aitisi_ANUGA.doc)Αίτηση Εκθέτη33 kB2017-01-20 14:15
Download this file (dilosi_anuga.doc)Υπεύθυνη Δήλωση50 kB2017-01-20 14:15
A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.