Περιφέρεια Αττικής - Εκστρατεία ενημέρωσης για το σακχαρώδη διαβήτη για το 2016

wrapper

Συνεχίζονται οι δράσεις του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιώς και Νήσων στα νησιά.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής ειδικά στα σχολεία και για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, στηρίζουν τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιώς και Νήσων, κλιμάκιο του οποίου θα μεταβεί, τις 15 και 16 Οκτωβρίου 2016 στις Σπέτσες.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιώς και Νήσων μαζί με ειδικούς διαβητολόγους, σε συνεργασία με την Π.Ε. Νήσων, θα βρίσκεται στην Πλατεία Ντάπιας και Ποσειδωνίου το Σάββατο 15 Οκτωβρίου από τις 16:30 έως 19:30, για δωρεάν εξέταση και ενημέρωση των κατοίκων.

Την Κυριακή στις 11:00 το πρωί στην Καποδιστριακή αίθουσα θα πραγματοποιηθεί επιστημονική ενημέρωση και θα δοθούν απαντήσεις σε τυχόν ερωτήματα των πολιτών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων δήλωσε ότι ο σακχαρώδης διαβήτης είναι ένας ύπουλος εχθρός για την υγεία μας. Η ενημέρωση και η πρόληψη αποτελούν το αρχικό αντίδοτο. Η Π.Ε. Νήσων προγραμματίζει ανάλογες επισκέψεις και στα υπόλοιπα νησιά του Αργοσαρωνικού και τα Κύθηρα.

Καλούνται οι επισκέπτες και οι κάτοικοι του νησιού να ανταποκριθούν στη δωρεάν δυνατότητα έγκαιρης γνώσης και πρόληψης.

 


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων

Τηλέφωνο: 213 2073723, 213 2073724
Fax: 213 2073749
e-mail: ant.nison@patt.gov.gr

Πριν εκτυπώσετε αυτό το άρθρο, σκεφθείτε το περιβάλλον!

id.nison@patt.gov.gr

A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.