Περιφέρεια Αττικής - Εγκαίνια του 7ου Agro Quality Festival και του 4ου Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού

wrapper

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος παραβρέθηκε και έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια του 7ου Agro Quality Festival και του 4ου Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάρκο Μπόλαρη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρο Φιλίππου.

Φέτος στο 7ο Agro Quality Festival, τιμώμενη Περιφέρεια είναι η Αττική. Η προβολή και η ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων της Αττικής γης και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας είναι ο στόχος της συμμετοχής της Περιφέρειας στο 7ο Agro Quality Festival και το 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων δήλωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει την πρωτογενή παραγωγή εμπράκτως και είναι, σε κάθε περίπτωση, δίπλα στους κτηνοτρόφους και τους αγρότες μας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην αγροτική ανάπτυξη στην Τροιζηνία και τα νησιά μας, τα οποία παράγουν εξαιρετικά προϊόντα ΠΟΠ αλλά αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες λόγω των μεγάλων αποστάσεων με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

 


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων

Τηλέφωνο: 213 2073723, 213 2073724
Fax: 213 2073749
e-mail: ant.nison@patt.gov.gr

Πριν εκτυπώσετε αυτό το άρθρο, σκεφθείτε το περιβάλλον!

id.nison@patt.gov.gr

A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.