Περιφέρεια Αττικής - Διενέργεια κλήρωσης για την αντικατάσταση μελών της Πενταμελούς Γνωμοδοτικής Επιτροπής Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων των Δημόσιων Ανοιχτών ή Διεθνών Διαγωνισμών και των Διαδικασιών Διαπραγμάτευσης της Δ/νσης Οικονομικών Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών

wrapper

Γνωστοποιούμε ότι την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 10.00 π.μ στο γραφείο της Διεύθυνσης Οικονομικών Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής (4ος όροφος επί των οδών Τρώων 1 και Χαλκίδος στο Περιστέρι), θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση, για την αντικατάσταση δύο (2) μελών της Πενταμελούς Γνωμοδοτικής Επιτροπής Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων των Δημόσιων Ανοιχτών ή Διεθνών Διαγωνισμών και των Διαδικασιών Διαπραγμάτευσης της Δ/νσης Οικονομικών Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, μεταξύ των υπηρετούντων υπαλλήλων (που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις συμμετοχής στο εν λόγω συλλογικό όργανο) του Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Ακολουθεί το έγγραφο της υπηρεσίας.

Attachments:
ΑρχείοΜέγεθος αρχείουΤελευταία Επεξεργασία
Download this file (160930_gnostopoiisi_klirosis_epitropis.pdf)ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ147 kB2016-09-30 11:04
A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.