Περιφέρεια Αττικής - Τελετή ορκωμοσίας Γ΄ΕΣΣΟ Πολεμικού Ναυτικού

wrapper

Στην τελετή ορκωμοσίας της 2015 Γ΄ ΕΣΣΟ του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος την Παρασκευή 5 Ιουνίου.

Παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Αρχηγός ΓΕΝ, με τους οποίους συζήτησε ο κ. Χατζηπέρος την επιθυμία των πολιτών να παραμείνει το ΚΕ Πόρος εκεί, πρόταση με την οποία συμφώνησαν όλοι.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας πρότεινε να αναβαθμιστεί το ΚΕ Πόρος, που αποτελεί τον πρώτο Ναύσταθμο του ελεύθερου Ελληνικού Κράτους και να προγραμματιστούν κοινές εκδηλώσεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, του Πολεμικού Ναυτικού και της Περιφέρειας.

Παράλληλα συζητήθηκε το πρόβλημα της επισκευής του χλοοτάπητα, του ταρτάν και η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του γηπέδου του ΚΕ, για το οποίο έχει υπογραφεί  προγραμματική σύμβαση.

Τέλος, προγραμματίστηκε νέα συνάντηση στο Γραφείο του Υπουργού, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ, για την αξιοποίηση της νησίδας «Άγιος Γεώργιος» που βρίσκεται στην είσοδο του Ναυστάθμου Σαλαμίνας. Αντικείμενο θα είναι η δημιουργία θεματικού πάρκου με την ευκαιρία του εορτασμού των 2.500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας.

 


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων

Τηλέφωνο: 213 2073723, 213 2073724
Fax: 213 2073749
e-mail: ant.nison@patt.gov.gr

Πριν εκτυπώσετε αυτό το άρθρο, σκεφθείτε το περιβάλλον!

id.nison@patt.gov.gr

A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.