Περιφέρεια Αττικής - Καταστάσεις με τα στοιχεία αιτούντων για χορήγηση νέας άδειας ΕΔΧ ή μετατροπή υφιστάμενης

wrapper

Η Περιφέρεια Αττικής μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων για απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου ή μετατροπή υφιστάμενης σε άλλο τύπο και τον έλεγχο της πληρότητας των νόμιμων δικαιολογητικών και της πληρώσεως των προϋποθέσεων του νόμου, αναρτά, όπως προβλέπεται από την παρ. 5 του άρθρου 106 του ν. 4070/12, καταστάσεις στις οποίες εμφανίζονται οι αιτούντες με το όνομα ή την επωνυμία τους καταχωρημένοι ανά έδρα, είδος Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου, αύξοντα αριθμό καταθέσεως αιτήσεως (αριθμό πρωτοκόλλου), αναφερομένου για κάθε αιτούντα του αντιστοίχου αριθμού αιτουμένων αδειών.

Μέχρι τις 29 Μαΐου 2015 θα εκδοθεί και η προβλεπόμενη στο άρθρο 85 απόφαση της Περιφερειάρχη Αττικής, με την οποία θα καθορίζεται ο μέγιστος αριθμός αδειών κυκλοφορίας Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων (ΤΑΞΙ & ΕΙΔΜΙΣΘ) ανά έδρα για την Περιφέρεια Αττικής και ο επιμερισμός αυτού ως προς τις άδειες ΕΔΧ αυτοκινήτων ΤΑΞΙ , τις άδειες ΕΔΧ ΕΙΔΜΙΣΘ και τις άδειες ΕΔΧ ΕΙΔΜΙΣΘ ΑΜΕΑ.

Attachments:
ΑρχείοΜέγεθος αρχείουΤελευταία Επεξεργασία
Download this file (150520_pinakas_taxi_diorthomenos.pdf)Κατάσταση (διορθωμένη)53 kB2015-05-20 15:59
A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.