Περιφέρεια Αττικής - Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κου Χατζηπέρου με την ομόλογο του της Κοινωνικής Πολιτικής κα Κ. Θανοπούλου και του Προεδρείου του συλλόγου γονέων Φίλων ΑΜΕΑ Σαλαμίνας

wrapper

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση με την ομόλογο του Κοινωνικής Πολιτικής κας Θανοπούλου Κατερίνα και με το Προεδρείο του συλλόγου γονέων Φίλων ΑΜΕΑ Σαλαμίνας στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων.

Συζητήθηκαν θέματα του συλλόγου και υπήρξε δε η διαπίστωση για την θετική συμβολή της κας Κ. Θανοπούλου για την επίλυση των θεμάτων τόσο του συλλόγου Φίλων ΑΜΕΑ Σαλαμίνας όσο των λοιπών νησιωτικών και όμορων Δήμων Περιφέρειας Αττικής, με έμφαση στο πρόβλημα/κενό που θα δημιουργηθεί με την ενεργοποίηση του νέου ΕΣΠΑ.

Μετά την συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων δήλωσε ότι ο Άνθρωπος είναι στο επίκεντρο της πολιτικής Νέας Περιφερειακής Αρχής.

Αυτό ήδη γίνεται εμπράκτως με την αναμόρφωση του προϋπολογισμού 2015, όπου πολλαπλασιάσθηκαν τα κονδύλια που θα διατεθούν για την Κοινωνική μέριμνα και τους κοινωνικά αδυνάτους.

 


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων

Τηλέφωνο: 213 2073723, 213 2073724
Fax: 213 2073749
e-mail: ant.nison@patt.gov.gr

Πριν εκτυπώσετε αυτό το άρθρο, σκεφθείτε το περιβάλλον!

id.nison@patt.gov.gr

A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.